Zelfstandig gevestigde psychiater

Praktijken voor psychiatrie & psychotherapie

Psychiater Nieuwegein

Contact

Vanwege de Covid-19 pandemie zijn de openingstijden van de praktijk aangepast, en vinden de consulten met uw psychiater telefonisch plaats. 

 

Psychiater J.H. Bent werkt op maandag, en is telefonisch bereikbaar op 06 57902335, en voor het versturen van een SMS. U wordt dan door hem teruggebeld.

Psychiater J.L. van der Geld werkt op vrijdag. Zij is dan telefonisch bereikbaar op 06 41376492 tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00 uur tot 13.30 uur, en tevens voor het versturen van een SMS.

Wegens een beperkt beschikbaar budget kan zij voorlopig geen nieuwe patiënten aannemen die verzekerd zijn bij CZ (UZOVI 9664, inclusief OHRA en Nationale Nederlanden).

 

Als u uw psychiater niet kunt bereiken, neemt u bij problemen die geen uitstel kunnen verdragen contact op met uw huisarts.

 

U kunt ons ook een e-mail sturen via onderstaande formulier. Als u wilt dat wij contact met u opnemen, vergeet dan niet uw telefoonnummer en/of email-adres in te vullen. Herhaalrecepten kunt u bij voorkeur aanvragen via het formulier onder Herhaalrecepten.