Zelfstandig gevestigde psychiater

Praktijken voor psychiatrie & psychotherapie

Psychiater Nieuwegein

Contact

Naar aanleiding van de Covid-19 pandemie zijn de openingstijden van de praktijk aangepast, en vinden de consulten met uw psychiater vooral telefonisch plaats. 

Als u uw psychiater niet kunt bereiken, neemt u bij problemen die geen uitstel kunnen verdragen contact op met uw huisarts.

************

LET OP Deze website wordt vernieuwd, en tijdens deze periode kan de correcte werking niet worden gegarandeerd. Stuur daarom uw bericht met de nodige informatie direct per SMS naar de genoemde mobiele telefoonnummers: voor psychiater J.H. Bent 06 57902335 en voor psychiater J.L. van der Geld 06 41376492.

*************

 

Psychiater J.H. Bent werkt op maandag, en is telefonisch bereikbaar op 06 57902335, en voor het versturen van een SMS. U wordt dan door hem teruggebeld.

Psychiater J.L. van der Geld werkt op vrijdag. Zij is dan tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00 uur tot 13.30 uur bereikbaar op 06 41376492 , en tevens voor het versturen van een SMS.

Vermeld in een eventueel SMS bericht graag uw volledige naam.

 

U kunt ons ook een e-mail sturen via onderstaande formulier. Als u wilt dat wij contact met u opnemen, vergeet dan niet uw telefoonnummer en/of email-adres in te vullen.

Herhaalrecepten kunt u bij voorkeur aanvragen via het formulier onder Herhaalrecepten. U kunt zich aanmelden als mogelijke patiënt via het formulier onder Aanmelden.

 

De met een * aangegeven velden moeten worden ingevuld.