Zelfstandig gevestigde psychiater

Praktijken voor psychiatrie & psychotherapie

Psychiater Nieuwegein

Herhaalrecepten

************

LET OP Deze website wordt vernieuwd, en tijdens deze periode kan de correcte werking niet worden gegarandeerd. Stuur daarom uw bericht met de nodige informatie direct per SMS naar de genoemde mobiele telefoonnummers: voor psychiater J.H. Bent 06 57902335 en voor psychiater J.L. van der Geld 06 41376492.

*************

 

U kunt voor een herhaalrecept onderstaand formulier invullen en per email versturen. Vergeet vooral niet het telefoonnummer en email-adres in te vullen waarop u bereikbaar bent om eventuele vragen over uw herhaalrecept te beantwoorden. U kunt ook een email-bericht naar de praktijk sturen met het verzoek om een herhaalrecept. U vermeldt daarbij: - uw naam, - geboortedatum (en eventueel Burgerservicenummer) - de naam van uw behandelaar - de naam van het medicijn, de dosering (in mg) en hoe vaak u het gebruikt per dag - de hoeveelheid die u graag voorgeschreven krijgt - de apotheek waar u het recept naar toe gestuurd wilt hebben. 

Het recept wordt in de regel als beveiligd bericht naar uw apotheek gestuurd. Mocht uw apotheek melden uw recept niet te hebben ontvangen. dan is het daar wellicht in de spambox beland.

In principe wordt het recept uitgeschreven door de psychiater die u behandelt. Bij afwezigheid van uw eigen psychiater zal deze indien nodig worden vervangen door een andere psychiater. Die heeft dan voorzover nodig toegang tot uw dossier.

De met een * aangegeven velden in het formulier moeten worden ingevuld.

 

Vul in per medicijn: naam medicijn, dosis in mg, gebruik per dag, en gewenst aantal. Herhaal dit voor alle gewenste medicijnen.
Vermeld van de apotheek de naam en adres, en zo mogelijk emailadres of faxnummer.